Zaupaj sebi in svoji intuiciji – delavnica

 

Dobrodošli na delavnici zaupanja sebi in svoji intuiciji.

Zakaj sem naredila to delavnico?

Zato, ker sem se v svojem dolgoletnem delu s strankami, kjer uporabljam svojo intuicijo, jasnovidnost, jasnoslišnost , jasnovednost in jasnočutnost zato, da predajam sporočila vam, vedno znova soočila s stavki ” Zakaj jaz tega ne morem…zakaj ne vidim tega…zakaj ne čutim tega…”  Zato sem se odločila, da predam svoje izkušnje in svoja znanja naprej saj sem prepričana da, če bi vsi uporabili svojo intuicijo, ( in verjemite, da jo imamo vsi) bi skozi življenje veliko lažje prenašali vse izzive in odločitve. Vsi odgovori so že v nas samih in za to ne potrebujemo nikogar drugega ( samo potrditve).

Tako je nastala delavnica Zaupaj sebi in svoji intuiciji. Na delavnici se bomo dotaknili tem….

  • kako zaznavamo energije
  • blokade, ki preprečujejo zaznave
  • kako energijsko zaščititi sebe in svojo okolico
  • kako energije (vodniki, pokojniki, angeli, nadangeli) komunicirajo z vami
  • kdaj komunicirati s pokojniki
  • kaj je jasnovidnost, jasnočutnost, jasnoslušnost in jasnovednost
  • tehnike kako sploh zaznati te čute
  • kako to spraviti v prakso…

Da ne bo pomote…po tej delavnici ne boste postali jasnovidec ali medij, (ali pač) ampak boste prejeli vsa orodja in navodila kako lahko začnete uporabljati dar, ki ga ima vsak izmed nas in to je vaša intuicija. Z vajo ter vztrajnostjo in zaupanjem samega vase, lahko vse to izurite in s tem spremenite sebe in svet okoli vas…

Na delavnici sami, se bomo najprej dotaknili teorije, a kar je meni glavno, je delo v praksi tako, da bo vsak začutil ali dobil potrdilo, da zmore slišati sporočila svoje duše in, da ima vse odgovore zase že znotraj sebe…samo začutiti jih mora….

Če te delavnica pritegne se prijavi na email:

mailto:info@nebeskimir.si

Datum : 22.05.2021
Ura: 09h-17h
Kraj : Vrhniška cesta 1, Lukovica pri Brezovici
Cena : 210 eur
**OPOMBA: JE-NA, Nataša Krizmanič s.p., Nova pot 113, 1351 Brezovica spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Metode katere uporabljam temeljijo na dolgoletnih izkušnjah dela in samostojnega izobraževanja. Svetovanja pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku. Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila je deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja. V primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas (če ste v kakršnemkoli procesu zdravljenja) svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom. Prav tako si pridržujem pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji videla, da bi tako svetovanje ne bilo v najvišje dobro stranke. S prijavo in udeležbo na svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.