Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti in varnosti

Kdo smo

Naša stran je: https://nebeskimir.si

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj jih zbiramo

Komentarji

Kadar uporabniki na strani pustijo komentar zbiramo podatke ki so prikazani v obrazcu za komentar in pa tudi obiskovalčev IP naslov in identifikacijo brskalnika za preprečevanje spama.

Anonimna koda kreirana iz vašega email naslova ( poznana kot hash ) je lahko posredovana storitvi Gavatar da se vidi če jo uporabljate. Izjava o zasebnosti storitve Gavatar si lahko preberete tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je vaša profilna slika javno vidna v vašem komentarju.

Mediji

Če na stran nalagate slike, video posnetke, itd se izognite nalaganju vsebine z vgrajeno lokacijo. Obiskovalci lahko vašo vsebino prenesejo in iz njih pridobijo vašo lokacijo.

Kontaktni obrazec

Informacije zbrane preko kontaktnega obrazca se hranijo isključno za namen povratnih informacij uporabniku.

Novice

Če se uporabnik odloči za prejemanje naših novic se hranijo vsi podatki ki so na obrazcu za naročilo za prejemanje novic, prav tako pa se beleži tudi IP naslov in identifikacija brskalnika. Informacije zbrane ob naročilo se lahko uporabijo izključno samo za prejemanje novic, prav tako pa uporabnik lahko zahteva odjavo od prejemanja novic kadarkoli.

Piškotki

Če pustite komentar na naši strani lahko trajno shranite ime, email naslov in spletno stran v piškotke. To je za vašo lažjo uporabo, da vam naslednjič ko obiščete našo stran ni ponovno potrebno vpisovati istih podatkov. Te piškotki imajo rok trajanja 1 leto.

Če imate na strani ustvarjen račun in se na stran vpišete, vam dodelimo začasni piškotek da ugotovimo ali vaš brskalnik podpira piškotke. Te piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov in so izbrisani ko zapustite našo stran. In zaprete vaš brskalnik.

Ko se boste vpisali bomo ustvarili več piškotkov da shranimo vaše informacije ob vpisu. Piškotki z vpis imajo rok trajanja 2 dni in piskotki o zaslonu imajo rok trajanja 1 leto. Če izberete “Zapomni si” bo vaš vpis trajal 2 tedna. Če se izpišete bojo piškotki pobrisani.

Če uredite ali objavite članek bo kreiran dodaten piškotek ki bo hranjen v vašem brskalniku. Ta piškotek ne zajame osebnih podatkov ampak le identifikacijo članka. Poteče pa po enem dnevu.

Vgrajena vsebina z drugih strani

Članki na naši strani lahko vključujejo tudi vgrajeno vsebino (e.g. video, slike, članki, etc.). Vgrajena vsebina z drugih strani se obnaša tako kot če bi obiskali drugo stran.

Te strani lahko beležijo informacije o vas, uporabljajo piškotke, vključijo sledenje tretjih strani in beležijo interakcijo z vgrajeno vsebino, če imate račun na tej strani in ste vpisani.

Kako dolgo shranjujemo vaše podatke

Če pustite komentar je komentar in metadata hranjen za vedno. To je zato da lahko prepoznamo in odobrimo nadaljne komentarje avtomatsko na mesto da se zadržijo do odobritve.

Za uporabnike ki se registrirajo na naši strani hranimo osebne podatke ki jih imajo v profilu. Vsi uporabniki lahko vidijo, urejajo in izbrišejo svoje osebne podatke kadarkoli (kar ne morejo spreminjati je uporabniško ime). Administratorji lahko pravtako vidijo in urejajo te podatke.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Kam pošiljamo vaše podatke

Komentarji obiskovalcev se pregledujejo za spam zaščito.

Industry regulatory disclosure requirements

Med zaključkom nakupa na naši spletni strani, zbiramo vaše podatke.

Kaj zbiramo in shranjujemo

Med obiskom naše strani, sledimo:

  • Izdelki, ki ste si jih ogledali: uporabili bomo, npr. da vam prikažemo izdelke, ki ste si jih nedavno ogledali
  • Lokacija, IP naslov in tip brskalnika: uporabili bomo za predvidevanje davka in dostave
  • Naslov dostave: vprašali vas bomo, da vnesete naslov, da lahko npr. predvidimo dostavo preden oddate naročilo in vam nato pošljemo ponudbo!

PIškotke uporabljamo tudi za sledenje vsebine košarice med brskanjem po naši spletni strani

Ko kupujete pri nas, vas bomo prosili, da podate informacije, vključno z imenom, naslovom plačnika, naslovom za dostavo, e-pošto, tel. št., kreditno kartico/podrobnosti plačila in opcijske informacije računa, kot na primer up. ime in geslo. Podatke bomo uporabili za naslednje namene:

  • Pošljite informacije vašega računa in naročila
  • Odzovi se na prošnje, vključno z vračili in pritožbami
  • Procesiraj plačila in prepreči zlorabo
  • Ustvarite račun za uporabo naše trgovine
  • Strinjanje z zakonskimi zahtevami ki jih imamo kot je naprimer izračunavanje davka.
  • Izboljšajte ponudbo naše trgovine
  • Pošiljanje marketinških sporočil če se odločite da jih prejemate.

Če ustvarite račun bomo hranili ime, naslov, email naslov in telefonsko številko, ki bojo uporabljeni za poenostavljeni vnos pri nadaljnih naročilih.

We generally store information about you for as long as we need the information for the purposes for which we collect and use it, and we are not legally required to continue to keep it. For example, we will store order information for XXX years for tax and accounting purposes. This includes your name, email address and billing and shipping addresses.

Shanili bomo tudi komentarje in mnenja, če se jih odločite pustiti.

Kdo v naši ekipi ima dostop

Members of our team have access to the information you provide us. For example, both Administrators and Shop Managers can access:

  • Order information like what was purchased, when it was purchased and where it should be sent, and
  • Customer information like your name, email address, and billing and shipping information.

Člani osebja imajo dostop do teh informacij za pomoč pri naročanjih, vračilu in podpori kupcem.

Kaj delimo z ostalimi

Delimo informacije s tretjimi osebami, ki nam pomagajo pri naročanju in storitvami za vas ; na primer —

Plačila

Sprejemamo plačila preko PayPal-a. Med obdelavo plačil bodo nekateri vaši podatki poslani storitvi PayPal. Sem spadajo podatki, ki so zahtevani za obdelavo plačila ali podporo plačilom (skupen znesek, podatki o plačniku).

 

What we collect and store

YITH WooCommerce Wishlist

While you visit our site, we’ll track:

  • Products you’ve added to the wishlist: we’ll use this to show you and other users your favourite products, and to create targeted email campaigns.
  • Wishlists you’ve created: we’ll keep track of the wishlists you create, and make them visible to the store’s staff

We’ll also use cookies to keep track of wishlist contents while you’re browsing our site.

Who on our team has access

Wishlist

Members of our team have access to the information you provide us. For example, both Administrators and Shop Managers can access:

  • Wishlist details, such as products added, date of addition, name and privacy settings of your wishlists

Our team members have access to this information to offer you better deals for the products you love.

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje JE-NA Nataša Krizmanič s.p., ki upravlja spletno trgovino Žabje Nebeški mir (https://nebeskimir.si), se pri svojem poslovanju zavzema za koretno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine. 

Podjetje JE-NA Nataša Krizmanič s.p.za potrebe poslovanja spletne trgovine Nebeški mir (https://nebeskimir.si) zbira naslednje podatke uporabnikov:
1. ime in priimek
2. naslov in kraj bivanja
3. naslov za pošiljanje naročenega blaga
4. naslov elektronske pošte (uporabniško ime)
5. geslo v enkriptirani (šifrirani obliki)    
6. ostale podatke, ki jih uporabnik vnese pri registraciji v spletno trgovino

Za točnost vnešenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri registraciji v spletno trgovino ne odgovarjamo.

Za potrebe varnosti se izbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno trgovino Nebeški mir(https://nebeskimir.si)


Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih podjetje JE-NA Nataša Krizmanič s.p. zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa zakon o varovanju osebnih podatkov  ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi. Osebni podatki se bodo zbirali, obdelovali in hranili v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) ter Uredbo GDRP (GDPR – General Data Protection Regulation oz Splošna uredba EU o varstvu podatkov, ki določa nova pravila glede varstva osebnih podatkov (od tu naprej: Splošna uredba).