Access bars tretma za dva

 

 

Zakaj večer s prijateljico ali partnerjem ne preživite malo drugače….z Access bars tretma

Dopoldan, popoldan ali zvečer je “kavica” lahko tudi drugačna. Lahko povabite prijateljico ali partnerja na access bars tretmain tako naredite nekaj dobrega zase in za vašega dragega ali prijateljico.

Na tretmaju sta oba skupaj (en prejema tretma, drugi počiva) in na koncu še izmenjamo izkušnjo in sporočila, ki jih med tretmaji dobimo.

Access Bars je metoda, kjer se z dotiki 32 točk na glavi brišejo  vse misli, občutki, čustva, blokade, avtomatizmi, omejitve, ki nam onemogočajo, da bi se premaknili naprej na določenem področju življenja.

Barsi se imenujejo točke kjer so shranjene vse naše omejitve na področju kreativnosti, žalosti, umirjenosti, denarja, kontrole, zdravljenja,odnosov, upanja, sanj, zavedanja, radosti, prijaznosti, hvaležnosti, miru, umirjenosti…vse kar imamo v podzavesti a se morda tega niti ne zavedamo.

S pritiskom na te točke se začnejo brisati tudi ta napačna prepričanja in blokade. Enako je kot bi na računalniku pritisnili gumb za brisanje.

“V najboljšem primeru vam bodo Access Bars spremenili življenje, v najslabšem pa boste imeli zelo sproščujoč tretma.”

Cena: 100 eur

naročila: mailto:info@nebeskimir.si

 

**OPOMBA: JE-NA, Nataša Krizmanič s.p., Nova pot 113, 1351 Brezovica spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Metode katere uporabljam temeljijo na dolgoletnih izkušnjah dela in samostojnega izobraževanja. Svetovanja pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku. Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila je deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja. V primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas (če ste v kakršnemkoli procesu zdravljenja) svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom. Prav tako si pridržujem pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji videla, da bi tako svetovanje ne bilo v najvišje dobro stranke. S prijavo in udeležbo na svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.