Energijsko čiščenje prostorov

 

Energijsko čiščenje prostorov

Ste že kdaj čutili, da v stanovanju niste sami oz. kot da vas nekdo opazuje ali pa morda samo čutite, da je nekaj okoli vas. Se morda počutite nelagodno v vaših prostorih? Ste nemirni brez razloga, ko ste v prostorih? Se dogajajo »čudne »stvari kot so vklop in izklop električnih aparatur, samoprižiganje luči pa ne veste ali je to dobro ali slabo? Morda nikakor ne morete zaspati ali se naspati? Se prepiri nikakor ne nehajo v prostorih kjer se nahajate…Mogoče vam posel nikakor ne steče odkar ste menjali poslovne prostore?

Razlog za to je lahko tudi energija, ki nas obkroža.

Vsakodnevno se srečujemo z različnimi energijami. To je lahko na cesti, v trgovini, v banki, pisarnah in te energije vedno znova prinašamo v naše domove. Če delamo s strankami v trgovini ali na terenu in smo poleg vsega energijsko občutljivi, smo odlične tarče za vse vrste energij tako pozitivnih kot negativnih in vse to lahko prinašamo v prostore kjer živimo ali se zadržujemo. Morda smo se preselili v poslovne prostore kjer je bilo prej ne ravno uspešno podjetje in je ta energija še vedno prisotna v objektu ali pa smo se preselili v nov dom in je tam še vedno energija prejšnjih stanovalcev in zato nikakor ne moremo postaviti svoje energije, energije v kateri se počutimo varno, srečno in predvsem mirno.

Seveda pa imamo tudi mi svojo energijo s katero vplivamo na prostor kjer se nahajamo ali živimo. Tudi komunikacija v našem domu z našimi ljubljenimi vpliva na energije prostora. Naša žalost, prepir, smeh …vse to ima vpliv na naše prostore.

Da na nas vplivajo negativne energije se lahko odraža pri nas samih tako, da smo razdražljivi, vse nam je odveč, lahko smo dobre volje in v hipu postanemo slabe volje, jok brez razloga, občutek strahu pa ne vemo od kod saj razloga ne poznamo ali celo nespečnost oz občutek, da nas nekdo opazuje a nikogar ni okoli nas.

Če čutimo, da naše počutje ni tako kot mora biti v prostorih ali pa nas vedno znova kaj blokira, da ne moremo dalje (sploh v poslovnih prostorih) kjer se nahajamo je ena izmed možnosti energijsko čiščenje prostorov.

Moj način čiščenja prostorov je tak kot sem ga opisala zgoraj seveda s pomočjo angelov, nadangelov in varuhi oseb katerim čistim prostore. Poleg samega čiščenja jaz dobim še uvide kaj se je v teh prostorih dogajalo oz kaj se dogaja z ljudmi, ki so prisotni tam. S tem dobite tudi angelski reading oz. medijstvo, če se oglasijo pokojniki oseb pri katerih delam energijsko čiščenje prostorov. Le ti nam dajo nasvete kako dalje ali pa pridemo do odgovorov zakaj imamo blokade ali strahove. Prostore tudi blagoslovim in zaprosim Nebesa, da jih čuvajo in ščitijo še naprej…

 

Če ste ob branju tega začutili, da je tudi pri vas tako in, da je čas, da nekaj naredite v tej smeri me lahko kontaktirate za termin na :

mailto:info@nebeskimir.si

 

Cena: 100 eur – Ljubljana     

           130-150 eur izven Ljubljane

 

**OPOMBA: JE-NA, Nataša Krizmanič s.p., Nova pot 113, 1351 Brezovica spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Metode katere uporabljam temeljijo na dolgoletnih izkušnjah dela in samostojnega izobraževanja. Svetovanja pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku. Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila je deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja. V primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas (če ste v kakršnemkoli procesu zdravljenja) svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom. Prav tako si pridržujem pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji videla, da bi tako svetovanje ne bilo v najvišje dobro stranke. S prijavo in udeležbo na svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.