Korekcija vida proces Access Consciousnessa

Korekcija vida je telesni proces Access Consciousnessa, ki se izvaja z dotikom na očeh in z zagonom energij, ki omogočajo spremembo oči in sinusov.

Z rahlimi dotiki odpremo energije, ki so nam blokirale poglede na naše življenje in potenciale hkrati pa izboljšuje vid in pomaga pri prenovitvi področja okoli oči (gubice).

Pomaga odpraviti vsa mesta in blokade kjer so vaše oči videle šok ali travme med drugim tudi bliskavice, močna svetloba ipd.

Prav tako pomaga pri težavah s sinusi.

Sam proces hkrati deluje na celotno življenje saj z njim odpiramo več jasnosti, ki nam ga posledično spremeni.

Česa ne želite več videti v svojem življenju ali bolje kaj želite videti pa prej to ni bilo mogoče zaradi vaših omejitev?

Ne zatiskajte si več oči pred življenjem in spremenite svoje videnje in vedenje…

Prijave: nkrizmanic@siol.net

Prispevek: 60eur / 1 tretma

150 eur / 3 tretmaji

250 eur / 5 tretmajev+ 1 GRATIS

480 eur / 10 tretmajev

 

**OPOMBA: JE-NA, Nataša Krizmanič s.p., Nova pot 113, 1351 Brezovica spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Metode katere uporabljam temeljijo na dolgoletnih izkušnjah dela in samostojnega izobraževanja. Svetovanja pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku. Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila je deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja. V primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas (če ste v kakršnemkoli procesu zdravljenja) svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom. Prav tako si pridržujem pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji videla, da bi tako svetovanje ne bilo v najvišje dobro stranke. S prijavo in udeležbo na svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.