Čiščenje entitet

 

Entitete so tisto, kar zaznavamo, vemo ali sklepamo in ima svoj lasten obstoj v življenjski ali neživljenjski obliki.

Tudi mi smo entitete. Nekatere entitete so prijazne, nekatere zlobne, pametne, ozaveščene a nekatere pametne in neozaveščene. Zato prepričanje, da so vse entitete škodljive ni ravno na mestu.

Iz prakse vem, da so entitete lahko popolnoma prijazne in so nam lahko doprinos, spet druge nam lahko delajo preglavice in to največkrat v občutkih, ki si jih ne znamo razložiti (strah, neprijetni občutki, ko obtičimo na neki točki in ne moremo naprej itd…)

Seveda pa niso samo entitete tiste, ki nam lahko “mešajo štrene”. Na nas vplivajo tudi ljudje, ki na nas izvajajo psihične napade (in mi jim to dovolimo s svojimi stališči). In na enak način deluje tudi črna magija. In edina stvar, ki omogoča vsem tem zadevam, da ima moč smo mi sami. S samoobsojanjem ali obsojanjem drugih.

In eno izmed orodij (Access Consciousness-a) je tudi čiščenje entitet. Preverjeno deluje neverjetno, saj z njim ne samo, da odstranimo entitete in napade predvsem odstranimo svoja prepričanja, da dovolimo vsem tem stvarem, da prihajajo do nas.

In kaj morate narediti? Samo strinjati se morate in dopustiti, da se ta prepričanja končno odstranijo iz vašega življenja ostalo delo naredim jaz.

Čiščenje se lahko dela na daljavo zato vam ni potrebno hoditi nikamor. (za čiščenje oseb) Prav tako se lahko entitet očistijo prostori – čeprav še vedno je pri tem osebni pristop zame najboljši a če trenutno ni te možnosti je to tudi ena izmed rešitev…

Kako poteka čiščenje in kdaj se dogovorimo po telefonu ali emailu…

 

Kontakt: mailto:info@nebeskimir.si

Prispevek: 40 eur/ oseba

                  60 eur/ prostori

**OPOMBA: JE-NA, Nataša Krizmanič s.p., Nova pot 113, 1351 Brezovica spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Metode katere uporabljam temeljijo na dolgoletnih izkušnjah dela in samostojnega izobraževanja. Svetovanja pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku. Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila je deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja. V primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas (če ste v kakršnemkoli procesu zdravljenja) svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom. Prav tako si pridržujem pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji videla, da bi tako svetovanje ne bilo v najvišje dobro stranke. S prijavo in udeležbo na svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.