Tretma-telesni proces biomimetično in biomimetrično posnemanje

Telesni proces Biomimetično in biomimetrično posnemanje uporabimo, ko želimo odstraniti, razpršiti in izkoreniniti biomimetične in biomimetrične mimikrije bolečin, pote in resničnosti drugih ljudi.

Biomimetrično je tisto kar zaklenete v telo, ko spokušate podvojiti ali razumeti ostale ljudi. Kadar jih poskušate razumeti intelektualno ali energijsko in hote ali nehote posnemate njihove poti in poglede. S tem vse to zaklenete v svoje telo.

Biomimetrično je, kako se umestite v prostor drugega. To se pokaže največ pri odnosih in se poskušate prilagoditi drugim osebam.

Se pravi Biomimetrično je tisto kar zaklenemo v svoje telom biomimetrično pa kar poskušamo prilagoditi drugim.

Prijave: nkrizmanic@siol.net

Prispevek: 60eur / 1 tretma

150 eur / 3 tretmaji

250 eur / 5 tretmajev+ 1 GRATIS

480 eur / 10 tretmajev

**OPOMBA: JE-NA, Nataša Krizmanič s.p., Nova pot 113, 1351 Brezovica spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Metode katere uporabljam temeljijo na dolgoletnih izkušnjah dela in samostojnega izobraževanja. Svetovanja pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku. Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila je deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja. V primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas (če ste v kakršnemkoli procesu zdravljenja) svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom. Prav tako si pridržujem pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji videla, da bi tako svetovanje ne bilo v najvišje dobro stranke. S prijavo in udeležbo na svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.