Telesni proces celični spomin

Tretma oz. proces celični spomin nam pomaga, da “odklenemo” točko stvaritve celičnega spomina kjer smo doživeli travmo npr. padec, zlom, operacija in s pomočjo le tega procesa to travmo ozavestimo in povrnemo tkivo v naravno stanje. In, ko se tega zavemo oz, ozavestimo naše telo se to spremeni.

Med procesom se telo spomni poškodb, ki smo jih lahko imeli kot otroci pa jih nismo opazili. Celični spomin tretma odklepa te celice iz spomina v katerem so se “zataknile” in se s tem lahko povrnejo v prvotno stanje in delajo tisto kar je pač njihova naloga. S tem se travmatični spomin celice izniči.

To je neverjetno dinamičen proces, ki dopušča telesu, da izbere ozdravljenje, ustvarja navidezne čudeže. Je izredno močan in uporaben tako pri ljudeh kot živalih.

Proces je izjemno učinkovit pri kakršnikoli fizični stravmo kot so ureznine, brazgotine, zlomi, opekline in se izkaže kot zmanjšanje ali celo odpravljanje posledic le teh…

Prijave: mailto:info@nebeskimir.si

Prispevek: 60eur / 1 tretma

150 eur / 3 tretmaji

250 eur / 5 tretmajev+ 1 GRATIS

480 eur / 10 tretmajev

 

**OPOMBA: JE-NA, Nataša Krizmanič s.p., Nova pot 113, 1351 Brezovica spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Metode katere uporabljam temeljijo na dolgoletnih izkušnjah dela in samostojnega izobraževanja. Svetovanja pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku. Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila je deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja. V primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas (če ste v kakršnemkoli procesu zdravljenja) svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom. Prav tako si pridržujem pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji videla, da bi tako svetovanje ne bilo v najvišje dobro stranke. S prijavo in udeležbo na svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.