Delavnica energijskega čiščenja prostorov in energijske zaščite

SLO., LJ., ČIŠČENJE PROSTORA, 18.10.2017, FOTO: DEJAN JAVORNIK

 

Se kdaj počutite, da ste utrujeni, razdražljivi, vas nenehno boli glava, ste venomer bolni, kljub večurnemu spancu vedno neprespani, vas vedno znova »žgečka« v grlu kot bi imeli gripo?Mogoče vaš posel nikakor ne more štartati ali pridobiti novih strank in pogodb?Imate negativne misli o sebi ali drugih kljub temu, da intenzivno delate na sebi (meditacije, knjige, tečaji).Se tehnične stvari kot so telefon, računalnik, televizor in celo avto kar naprej kvarijo?Potem imate najverjetneje opravka z negativnimi oz. nižjimi energijami, ki jih je okoli vas ogromno.Vsako bitje na tem svetu in vsaka stvar ima svojo energijo pa naj bo to pozitivna ali pa negativna. Vsako dejanje, ki ga naredite vi ali drugi sproži svojo energijo v okolico (pozitivno ali negativno) in pusti svoj energetski zapis.In prav je, da znamo te energije čistiti iz naših prostorov, čistiti predmete za katere vemo, da nimajo pozitivne energije, da se znamo zaščititi pred temi energijami in na koncu, da znamo pritegniti pozitivo namesto negative v naša življenja.

Zato vas vabim na enodnevno delavnico Energijskega čiščenja prostorov kjer se bomo naučili:

– Zakaj je potrebno energijsko čistiti prostore in osebe in kako…
– Kdaj energijsko čistimo prostore…
– Načini čiščenjaprostorov, predmetov, oseb…
– Kako prepoznati oz. uporabiti intuicijo ter kdaj in kje je potrebno energijsko čiščenje…
– Energijski napadi in zaščita…
– Kako so energije čistili indijanci…
– Katere rastline in pripomočki so potrebni za energijsko čiščenje…
– Procesi energijskega čiščenja in tehnike čiščenj prostorov in oseb….
– Kako vzdrževati pozitivno energijo in zaščito vašega doma in vas skozi celo leto…
– Energijsko čiščenje preko vizualizacije (niste v samem prostoru)
– Kako prepoznati pokojnikovo zastalo dušo v prostoru in ji pomagati narediti prehod…
Naredili bomo še vaje intuicije in prepoznavali predmete ali so pozitivni ali negativni…
Če bi se radi naučili energijskih čiščenj in te tehnike uporabljali v vsakdanjem življenju ter sami skrbeli za pozitivno energijo v vaših domovih ali poslovnih prostorih vam z veseljem pomagam in predam moje znanje in izkušnje, ki sem jih pridobila skozi leta, ko sem pomagala drugim očistiti njihove prostore in jim tako vsaj malo izboljšala počutje ali celo posel…
Zato se mi pridružite:
Datum : 19.01.2020
Ura: 10h-16h
Kraj : Vrhniška cesta 1, Lukovica pri Brezovici
Cena : 220 eur
**OPOMBA: JE-NA, Nataša Krizmanič s.p., Nova pot 113, 1351 Brezovica spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Metode katere uporabljam temeljijo na dolgoletnih izkušnjah dela in samostojnega izobraževanja. Svetovanja pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku. Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila je deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja. V primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas (če ste v kakršnemkoli procesu zdravljenja) svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom. Prav tako si pridržujem pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji videla, da bi tako svetovanje ne bilo v najvišje dobro stranke. S prijavo in udeležbo na svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.