Svetovanje s pomočjo ciganskih kart

Svetovanje s pomočjo ciganskih kart ni šloganje. Saj karte uporabljam le kot pripomoček ali smernik pri svojih uvidih kjer za pomoč prosim svoje in vaše vodnike, angele in ostali nevidni svet.

Pri meni poteka tako, da s pomočjo ciganskih kart dobim tiste vizualne slike, ki moja videnja in čutenja samo spodbudijo. Še vedno pa je osnovni del moja jasnovidnost, jasnočutnost in jasnoslišnost.

Pri svetovanju lahko povprašamo vsa vprašanja, ki nas “mučijo”, da ne naredimo koraka v pravilno smer. Za te smeri lahko povprašamo a morate vedeti, da odločitve so na koncu še vedno vaše…

Reading poteka v sproščenem pogovoru cca 1 h.

 

 

**OPOMBA: JE-NA, Nataša Krizmanič s.p., Nova pot 113, 1351 Brezovica spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Metode katere uporabljam temeljijo na dolgoletnih izkušnjah dela in samostojnega izobraževanja. Svetovanja pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku. Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila je deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja. V primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas (če ste v kakršnemkoli procesu zdravljenja) svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom. Prav tako si pridržujem pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji videla, da bi tako svetovanje ne bilo v najvišje dobro stranke. S prijavo in udeležbo na svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.