Telesni proces MTVSS™

MTVSS™ (Sistem odstranjevanja končne molekularne vezljivosti) je eden najbolj univerzalnih in dinamičnih telesnih procesov Access Consciousnessa, ki se izvaja s polaganjem rok.

Zažene se več kot 30 različnih energij, ki osvobajajo, zdravijo in obnavljajo celotno telo.

Ima izjemen vpliv na imunski sistem, še posebej, če izvajamo tretma na sklepih.Vpliva tudi pri presnovi in  celične presnovi, dihalnem sistemu, živčnem sistemu, prebavnem sistem, črevesju, dermalno-facialnem sistemu, okostju, limfnem in hormonskem sistemu, reproduktivnem sistemu, kot podpora telesu med in po vadbi (regeneracija telesa, sklepov in mišic).

MTVSS je oblikovan tako, da izniči proces spreminjanja vezljivosti molekularne strukture telesa, ki povzroča razpadanje in degeneracijo.

Tretma je energijska podpora vašem telesu in se izvaja s polaganjem rok in čez obleko.

Prijave: mailto:info@nebeskimir.si

Prispevek: 60eur / 1 tretma

150 eur / 3 tretmaji

250 eur / 5 tretmajev+ 1 GRATIS

480 eur / 10 tretmajev

**OPOMBA: JE-NA, Nataša Krizmanič s.p., Nova pot 113, 1351 Brezovica spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Metode katere uporabljam temeljijo na dolgoletnih izkušnjah dela in samostojnega izobraževanja. Svetovanja pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku. Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila je deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja. V primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas (če ste v kakršnemkoli procesu zdravljenja) svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom. Prav tako si pridržujem pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji videla, da bi tako svetovanje ne bilo v najvišje dobro stranke. S prijavo in udeležbo na svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.