Obnavljanje generativnih seksualnih energij

Tretma magnetna privlačnost do zavračanja vseh generativnih seksualnih energij in obnavljanje vseh utelešenih generativnih seksualnih energij , ki osvobaja vse nakopičene blokade, stres, laži in omejitve v povezavi s spolnostjo in vašim telesom.

Obnavljanje generativnih seksualnih energij obnavlja energijo seksualnosti, ki je energija popolne prisotnosti, je zdravilna, negovalna, skrbna, radostna, kreativna, generativna, kespanzivna in orgazmična energija življenja in bivanja.

S tem procesom lahko to odklenemo in omogočimo svojemu telesu zdravje, ki ga iščemo.

Vsak poseg v telo, zloraba, porod, samopoškodovanje, zaničevanje vašega telesa z vaše ali strani drugih…vse to vpliva na naše telo in energije le tega. S procesom obnavljanje generativnih seksualnih energij obnavljamo negovalne, zdravilne seksualne energije, ki smo jih z vsemi omejitvami in blokadami zaprli oz. zablokirali. Istočasno vpliva tudi na izboljšanje imunskega sistema vašega telesa.

Prijave:mailto:info@nebeskimir.si

Prispevek: 60eur / 1 tretma

150 eur / 3 tretmaji

270 eur / 6 tretmajev

420 eur / 10 tretmajev

 

**OPOMBA: JE-NA, Nataša Krizmanič s.p., Nova pot 113, 1351 Brezovica spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Metode katere uporabljam temeljijo na dolgoletnih izkušnjah dela in samostojnega izobraževanja. Svetovanja pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku. Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila je deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja. V primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas (če ste v kakršnemkoli procesu zdravljenja) svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom. Prav tako si pridržujem pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji videla, da bi tako svetovanje ne bilo v najvišje dobro stranke. S prijavo in udeležbo na svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.