Medijstvo

Medijstvo

Kaj je medijstvo?

»Pri medijstvu kjer sta bili prisotni žena in hči pokojnika je slednji potrdil svojo prisotnost v njihovih življenjih s tem, da je povedal, da je hči nekaj položila pred spomenik po njegovem pogrebu (omenjal je angela). Hči je potrdila, da je pred spomenikom dala kamen v obliki srca. Naslednji dan me je kontaktirala in prosila (ker se je spomnila to po tem, ko je že odšla od mene), če lahko vprašam pokojnega očeta, da ji lahko potrdi s tem, ko ji pove, kaj je položila v sam grob. Pokojnik mi je pokazal verižico in angela ter še nek okrogel obesek in poleg tega še škatlico. Pokojnikova hči mi je potrdila, da je v grob položila verižico z angelom, istočasno, si je pa kupila verižico z okroglim obeskom na katerem piše oče in ki je bila v lepi škatlici.«

To je samo ena od zgodb, ki se dogajajo na readingu-medijstvih kjer nam pokojniki potrdijo, da so po njihovem odhodu še vedno z nami in nam potrjujejo, da so našli svoj mir. Vsi, ki smo kadarkoli izgubili naše bližnje se velikokrat vprašamo ali so v redu, sem mu vse povedal-a, sem zadosti naredil-a za pokojnika ali pa imamo celo vprašanja zakaj on-a .

Kadar imamo vsa ta vprašanja ali pa čutimo, da nismo naredili zaključka z določeno osebo se lahko odločimo za medijstvo.

In kaj medijstvo je?

Medijstvo je komunikacija s preminulo dušo ter angeli , mojstri in ostalim nebeškim svetom oz. kot jih jaz poimenujem Nebesi. Ker ima vsak od nas svoje angele varuhe in le ti delajo v naše najvišje dobro so pri medijstvu-readingu prisotni tudi oni. Da ne bo pomote to ni “šloganje” oz. napovedovanje prihodnosti ampak spoznanje kje se trenutno nahajamo in katere stvari oz. misli nas omejujejo, da stopimo korak naprej.

Velikokrat se vprašamo, kaj se dejansko po smrti zgodi z nami oz. tistimi, ki so nam blizu. Velikokrat nam ostanejo vprašanja ali nedokončani pogovori o preminulih. Namen medijstva je, da stopimo v stik s preminulim kateri nam preda informacije, ki jih potrebujemo slišati, da se mi, ki smo ostali tukaj v stvarnem svetu pomirimo in nadaljujemo svoj namen na zemlji. Večina ljudi po pogovoru z Nebesi v sebi čuti notranji mir in gre z lažjim srcem naprej v življenje.

Če ste začutili, da bi tudi vi radi nek zaključek ali samo potrdilo, da so vaši ljubljeni z vami se lahko za termin naročite na

info@nebeskimir.si

Prispevek: 70 eur / 1 oseba

 

 

**OPOMBA: JE-NA, Nataša Krizmanič s.p., Nova pot 113, 1351 Brezovica spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Metode katere uporabljam temeljijo na dolgoletnih izkušnjah dela in samostojnega izobraževanja. Svetovanja pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku. Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila je deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja. V primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas (če ste v kakršnemkoli procesu zdravljenja) svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom. Prav tako si pridržujem pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji videla, da bi tako svetovanje ne bilo v najvišje dobro stranke. S prijavo in udeležbo na svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.