Angelski reading

Kaj je angelski reading?

Ko se znajdemo na točki v življenju in ko ne vemo kako naprej oz kaj delamo narobe, da ne stopimo koraka dlje se lahko odločimo za angelski reading. To je oblika svetovanja z uvidi v vaše življenje, vaša čustva, vaše izkušnje katere se morda niti ne spomnite a so vas zaznamovala v obliki strahov in na koncu tudi v vaša prejšnja življenja. Mogoče samo zaradi strahu ne naredimo koraka dalje pa ta strah ni vezan na zdajšnje življenje ampak na prejšnjega. O vsem tem se pogovorimo v sproščenem pogovoru in tako pridemo do rešitev. Kaj z informacijami naredite je popolnoma vaša odločitev.

Ker se reading dela s pomočjo angelov, nadangelov in ostalega nebeškega sveta so vsa sporočila pozitivna in polna ljubezni zato vas ni treba biti ničesar strah. Reading ni šloganje oz napovedovanje prihodnosti ampak le usmerjanje v pravo smer za vas. Katero pot bomo izbrali je pa samo naša odločitev. Lažjo ali težjo?

Po readingu dobim veliko povratnih informacij, da se ljudem odvali nek kamen s srca in, da začnejo živeti bolj polno življenje saj se ga končno zavedajo in v velikih primerih pridobijo samozavest, ki so jo nekje med potjo življenja izgubili.


Reading poteka v sproščenem pogovoru cca 1 h.

Prispevek:  70 eur / 1 oseba

 

Za vse ostale info pišite na 

 

 

**OPOMBA: JE-NA, Nataša Krizmanič s.p., Nova pot 113, 1351 Brezovica spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Metode katere uporabljam temeljijo na dolgoletnih izkušnjah dela in samostojnega izobraževanja. Svetovanja pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku. Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila je deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja. V primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas (če ste v kakršnemkoli procesu zdravljenja) svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom. Prav tako si pridržujem pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji videla, da bi tako svetovanje ne bilo v najvišje dobro stranke. S prijavo in udeležbo na svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.