Access bars delavnica na vašem domu

Bi se želeli udeležiti Access bars delavnice, pa ne morete do našega kraja?

Ni problema, če sta vsaj dva udeleženca ( vi in vaša prijatelj-ica) ali več pridem tudi na vaš dom ali v primeru, če vas je več v vaš kraj.

Samo kontaktirajte me na email: nkrizmanic@siol.net

in skupaj bomo našli pravi termin….

Kaj je Access bars tretma…

Access Bars je metoda, kjer se z dotiki 32 točk na glavi brišejo  vse misli, občutki, čustva, blokade, avtomatizmi, omejitve, ki nam onemogočajo, da bi se premaknili naprej na določenem področju življenja.

Barsi se imenujejo točke kjer so shranjene vse naše omejitve na področju kreativnosti, žalosti, umirjenosti, denarja, kontrole, zdravljenja,odnosov, upanja, sanj, zavedanja, radosti, prijaznosti, hvaležnosti, miru, umirjenosti…vse kar imamo v podzavesti a se morda tega niti ne zavedamo.

S pritiskom na te točke se začnejo brisati tudi ta napačna prepričanja in blokade. Enako je kot bi na računalniku pritisnili gumb za brisanje.

KAJ LAHKO DOSEŽETE Z BARSI?

Napisala bom kaj so barsi prinesli meni in mojim strankam. Meni so po samo eni terapiji prinesli dušni mir. Zdi se mi, da nikoli nisem bila bolj mirna in spokojna v življenju kot sem sedaj. Vsakodnevni izzivi mi niso več “panika” ali pa breme ampak se z vsem in vsakim spoprimem z velikansko notranjo močjo in pozitivo.

Pogosto se ljudem vrne libido, izginejo zamere, depresija, negativne misli, povečata se zavedanje in upanje, izboljša se počutje in še mnogo pozitivnih rezultatov se je pokazalo preko mojih strank, zato terapijo priporočam prav vsakemu.

Tretma je primeren prav za vsega in ni nobenih omejitev.

 Med izvajanjem barsov se možganski valovi upočasnijo in dopustijo dostop do naših prepričanj in vzorcev, ki jih nosimo s sabo že iz prejšnjih življenj, podedovanih vzorcev po starših itd….in ko pobrišemo to, kar nam ne služi v tem življenju lahko končno zadihamo in živimo svojega brez vse navlake, ki jo nosimo s seboj…

Sama sem bila velik skeptik saj sem mislila, da moram za to, da določene vzorce in prepričanja odstranim “garati” z meditacijami in drugimi tehnikami (z njimi ni nič narobe saj sem sama medij in jasnovidka) saj to počnem že dobrih 10 let in mi ni bilo logično, da lahko z nežnimi dotiki vso to navlako preprosto izbrišem. Brez “matranja” in ozaveščanja vsakega vzorca posebej. Kar mi je všeč pri barsih je to, da ne rabim vedeti, kaj se briše, od kod to izvira, ali je podedovano ali iz prejšnjih življenj ampak preprosto vem, da se pobriše tisto kar v tem življenju ne potrebuje in lahko živim polno življenje na vseh področjih.

Na delavnici prejmete certifikat, ki vam omogoča, da lahko Access bars tretmaje delate na sebi, strankah, domačih, prijateljih in s tem spreminjate sebe in svet…Access bars tretma je odlična tehnika, ki jo lahko izvajate kot samostojen posel ali jo vključite že v obstoječega…

 

Cena delavnice je 240 eur

Prijava: mailto:info@nebeskimir.si

Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov.

Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno.

Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, je cena za vas polovična (120 €).

 

**OPOMBA: JE-NA, Nataša Krizmanič s.p., Nova pot 113, 1351 Brezovica spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Metode katere uporabljam temeljijo na dolgoletnih izkušnjah dela in samostojnega izobraževanja. Svetovanja pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku. Izkušnje in znanje, ki sem ga pridobila je deljeno z namenom izboljšanja kvalitete življenja. V primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas (če ste v kakršnemkoli procesu zdravljenja) svetujem, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom ali terapevtom. Prav tako si pridržujem pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji osebni presoji videla, da bi tako svetovanje ne bilo v najvišje dobro stranke. S prijavo in udeležbo na svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.